Udnyt gulvpladsen maksimalt og få en øget effektivitet

Der er flere grunde til at Dorners FlexMove transportbånd er din ideelle løsning
Mange virksomheder opererer i dag under stramme parametre, når det gælder ledig plads i deres anlæg. Maskiner og udstyr optager meget plads, og traditionelle transportbåndssystemer gør udfordringerne større ved at afskærme områder, så mængden af ​​gulvplads reduceres endnu mere.
Udover gulvplads, kræves der også større fleksibilitet i maskiner og udstyr for at imødekomme ændrede applikationer. Dette gælder især for transportbånd. Moderne transportørsystemer skal ofte flytte produkter gennem alle produktionsfaser, hvilket kræver at de er fleksible, men alligevel kraftige nok til at modstå en 24/7 drift. Dette sætter store krav til systemets egenskaber samt funktionaliteten og automatiseringen af den måde, produkter produceres og flyttes på. Her er nogle af grundene til, at FlexMove-transportbånd er den ideelle løsning til at hjælpe virksomheder med at imødekomme udfordringerne både i dag og i morgen.
Giver øget effektivitet med automatisering
FlexMove er en integreret komponent i din produktionsproces og meget mere end blot at flytte et produkt fra det ene punkt til det andet, FlexMove transportbånd giver dig mulighed for at forbedre produktionshastigheden og øge nøjagtigheden. Platformen er konstrueret til at hjælpe store og små virksomheder med at opnå større produktivitet og hjælpe med at holde trit med et stadigt skiftende konkurrencepræget landskab. FlexMove bliver allerede brugt i en lang række brancher, herunder fødevarer, medicinalindustrien, biovidenskab, sundhed og skønhed, industriel automatisering, emballage, detail.
Giver de bedste muligheder for fleksibilitet i layoutet
Nogle applikationer dikterer, at produktet skal flyttes i og omkring udstyr og maskiner. For at opfylde dette krav er transportbåndene nødt til at kunne udføre skarpe sving på begrænset plads. FlexMove giver den ultimative fleksibilitet i layoutet ved at slange sig tæt rundt om maskiner for at maksimere ledig gulvplads. FlexMove kan dreje i 360 graders sving og båndet har et kædedesign, der gør det muligt at opretholde hastigheder og belastninger gennem kurverne, hvilket yderligere forbedrer fleksibiliteten i og omkring maskiner og udstyr. Skarpe sving og vendinger er ikke deres eneste fordel, båndene giver dig også mulighed for at spare plads ved at gå opad. FlexMove kan flytte produktet op eller ned og gennem hjørner med minimal brug af plads.
Giver øget produktionskapacitet
FlexMove er designet til at flytte små til mellemstore produkter effektivt og hurtigt. Platformen er konstrueret til at øge produktionskapaciteten er bygget med en stor, afrundet ende, hvilket gør det lettere at overføre større dele fra båndet til næste proces. Hvis applikationen involverer overførsel af små dele, er det nødvendigt med en lille nosebar funktion.
De er hurtige at installere
FlexMove transportbåndene er designet til at holde tingene enkle for dig. Hvert transportbånd er samlet og testet hos Dorner. Det adskilles derefter delvist i under-enheder til forsendelse. Dette betyder at du får en utrolig hurtig og nem installation. Konstruktionen består af en single-piece aluminiumsramme med T-slots, der giver mulighed for let at kunne installere tilføjelser og tilpassede designændringer, der imødekommer dine behov.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.

Ønsker du besøg eller vil du holde mødet digitalt?

Uanset dit valg, taler vi gerne om automatik med dig. Udfyld nedenstående.