Nem og praktisk transport af emner og materialer med LineVac

Ugens fokus:
Vakuum_Linevac1Har du brug for at kunne transportere store såvel som små mængder af piller, granulater, spåner, papirvarer, fødevarer, foderstoffer, affald mm. over lange afstande/højder? Monter en LineVac og omdan et almindeligt rør eller slange til en kraftfuld emnetransportør!
Ved et forholdsvis lavt tryk kan LineVac bruges til både at transporterer emner hen til et område eller maskine som f.eks. en pakkestation og til at transporterer emner væk fra et område eller maskine, som f.eks. overskydende materialer, defekte produkter eller affald.

LineVac fås i en lang rækker størrelser og materialer. Den er kompakt, støjsvag og der er ingen bevægelige dele, der kan slides – vi har også en LineVac, der passer til din applikation!

Ring til os i dag på 46 56 43 43 hvis du har spørgsmål.