Dorner gjorde en forskel i kampen mod COVID-19

Under COVID-19 opstod et samarbejde mellem Mohler Material Handling, John Henry Foster og Dorner i udformningen af et nyt leveringssystem til en COVID-19 vaccineopbevarings- og distributionsapplikation.

Distributionen og opbevaringen af COVID-19 vacciner havde givet en kunde store logistiske udfordringer. Vaccinerne skulle pakkes i tøris under transport, og for distributører, der ikke har frysere med ultralave temperaturer, kan tøris også bruges til at opretholde vaccinens integritet i op til 30 dage efter levering.

Kunden henvendte sig til Mohler med forespørgslen om at forbedre ergonomien i tøris-arbejdsgangen på deres COVID-19 vaccineapplikation. Mohler henvendte sig til John Henry Foster og Dorner for assistance, og sammen hjalp de med løsningen til kunden.

De skabte en innovativ tøris leveringsløsning, der var ergonomisk forsvarlig for medarbejderne. Beholdere med 140 pund tøris fragtes på et Dorner transportbånd og forbindes med en vippemekanisme, der sikkert deponerer tørisen til videre behandling.

Dette er et godt eksempel på tre virksomheder, der brugte deres ekspertise til hurtigt at gøre en forskel i støtten til at lette opbevaring og distribution af COVID-19 vaccinerne.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.