Transportbånd fra AVS skaber leg for de mindste hos Experimentarium

Miniverset er Experimentariums nye naturvidenskabelige legeunivers for de yngste børn fra 1 til 5 år og deres voksne. Her kan de lege og udforske en eventyrlig verden og samtidig lære om biologi, fysik, matematik, natur og teknologi.
Miniverset er en eventyrlig verden, som pirrer barnets naturlige nysgerrighed og legelyst. Det er fyldt med leg, uden at være et legeland – og det er et trygt og sikkert sted for de yngste at udfolde sig. Miniverset er nemlig ikke blot eventyrligt – det er også trygt. Vi tænker meget på sikkerhed og Miniverset er bemandet, så børn og forældre bare skal koncentrere sig om at lege, fortæller Jakob Phil Fossing, der er chef for design, konstruktion og produktion hos Experimentarium.

Leg og læring går hånd i hånd

Miniverset består af syv unikke områder, der lægger op til kendte lege, og som har hver deres naturvidenskabelige pointer: Stormbyggeriet, Spejlhavet, Hospitalet, Bondegården, Blæsten, Gemmestedet og Skyggeskoven.

Sikkerhed og holdbarhed

AVS har leveret en lille båndtransportør fra Dorner til købmandsbutikken i bondegården.

I bondegården høster man grøntsager og får kød og æg fra dyrene. Det hele sælges i gårdbutikken og laves til dejlig mad i køkkenet. Klassiske børnelege, som samtidig træner matematisk grundforståelse.

Kravene til båndtransportøren var klare – dels skal sikkerheden være i top, så børnenes hår eller små fingre ikke sidder fast eller kommer i klemme i transportbåndet. Med børn i alderen 1-5 år er grænsen for huller, revner o.lign. på 8 mm. Dels skal båndet gerne være holdbart – med en verden, hvor gæsterne gerne må røre tingene og med 400.000 gæster om året, har Experimentarium en del vedligeholdelse at gøre.

Transportbånd fra Dorner

Vores sikre og robuste bånd 2200 fra Dorner med lave profiler, slidstærk ramme, ’ende-overførsel’ og ekstra lister klarer opgaven.

Det lille bånd måler 254 x 750 mm og vejer 10 kg og skaber dagligt leg og glæde i den lille købmandsbutik i Miniversets bondegård.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.