Unik conveyor i rustfrit stål flytter kogt kød

USDA certificeret transportbånd til til kød og andre madvarer

AquaPruf er udelukkende beregnet til fødevare- og medicinalindustrien og opfylder EHEDG’s retningslinjer samt BISSC, NSF, og FDA regulativerne.

AquaPruf 7400 Ultimate er også USDA certificeret og er et af de eneste modulære transportbånd på agenturets liste over accepterede udstyr til kød og madvarer.

En kundetilpasset applikation

En kunde havde brug for at flytte kogte fødevarer fra ovn til fryser og havde dermed strenge krav til temperatur, hygiejne og opretholdelse af produkt orientering.

Da båndet skulle kunne modstå de høje temperaturer fra madvarerne, der kom ud af ovnen, blev der valgt et rustfri stålbælte. Wire-bæltet, der er let at rengøre og desinficere, gav samtidig mulighed for at olie og fedt kunne dræne fra produktet.

Layoutet af kundens maskiner krævede, at transportørerne kunne bevæge produkterne i en 45 graders vinkel. For at opnå dette, byggede Dorner to 7400 Ultimate transportører, der overfører produktet ved hjælp af en nosebar med lille diameter. Den giver en glat, ensartet overførsel samtidig med, at produktorienteringen fastholdes.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.