Filtermist fjerner vegetabilsk olietåge hos osteproducent

Filtermist er effektiv til at fjerne plantebaserede olier
Filtermist olietågeopsamlere kan bruges til at fjerne enhver form for olietåge fra luften og bruges oftest i metalbearbejdningsmaskiner, der bruger skærevæsker, rene olier og emulsioner. Men Filtermist er lige så effektiv til at fjerne plantebaserede olier, der bruges til fødevareforarbejdning – og det har osteproducenten Lacteos Martinez opdaget. De har produceret et udvalg af Los Cameros-oste siden 1961 og sælger dem nu i hele Europa. Nogle af ostene er afsluttet med en skorpe, der er sprøjtet med vegetabilsk olie for at forsegle den og give den et tiltalende, skinnende udseende. Men denne proces skabte en fin tåge i luften, så virksomheden kontaktede Filtermist, for at høre, om de kunne hjælpe.

Producenten ønskede en holdbar løsning, så Filtermist anbefalede at prøve en kompakt S400 enhed og et Fusion-filter. Forsøg har bevist, at et Filtermist Fusion-filtre på grund af sit ​​filtermedie, kan holde op til seks gange længere end et standard efterfilter.

På grund af fabrikkens konfiguration anbefalede Filtermist en vægmontering af S Fusion, som derefter blev udstyret med en Y-forbindelse for at forbinde den med de to maskiner, der sprøjtede olien. I skrivende stund har S Fusion arbejdet med det samme Fusion-filter i over 12 måneder, og Martinez er meget tilfreds med resultaterne.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.