Automatik fra AVS skaber sjov & spas i Sommerland Sjælland

Kåre Dyvekær, Direktør i Sommerland Sjælland, er nok et af de mest legesyge og idérige mennesker, der findes. Han overtog Sommerland Sjælland fra sine forældre, og har siden udbygget det, til den forlystelsespark, det er i dag.

Men det stopper ikke her, Kåre Dyvekærs ambition er, at der hvert år skal komme et nyt tiltag i parken. Således er flere af forlystelserne i dag styret af gæsterne. De kan via sms eller Sommerland Sjællands app affyre kanonerne på piratskibet eller sprøjte vand på folk i vandlandet.

Faktisk kan man deltage i løjerne, selvom man ikke befinder sig i parken – man kan via app’en sidde hjemme i sofaen og skyde med kanoner eller vand.

AVS har gennem næsten 20 år haft et godt samarbejde med Sommerland Sjælland, hvor vi både har leveret idéer til nye muligheder samt automatik-produkter til Kåre Dyvekærs mange idéer.

Ventiler, cylindre og luftkanoner

Således sørger AVS ventiler, cylindre og luftkanoner for at piratskibet kan affyre kanonerne og sprøjte vand. Men også at man kan dreje og sprøjte med vandkanonen i vandlandet og at krokodillerne dukker frem i vandet i Amazonas.

Per Unnerup er smed i Sommerland Sjælland. Han er manden, der skal få de mange idéer og nye tiltag til at fungere. Og det er noget af en opgave – for da vi spurgte Per om det er et fuldtidsjob eller sæsonarbejde, sagde han: “jeg arbejder to år på ét år”. I sommersæsonen, hvor parken er åben, sørger Per Unnerup for den løbende drift. Efter sæsonen, skal han nå at vedligeholde teknikken inden frosten sætter ind. Og når det nye år starter, skal Per så i gang med dels at klargøre alt og dels at udarbejde Kåres nye idéer.

Hos AVS glæder vi os over det gode samarbejde og ser frem til fortsat at hjælpe Per med at føre Kåres mange ideer ud i livet.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.