Sportsarrangementer

Flere professionelle sportshold i USA bruger en 3” Line Vac til at skabe en t-shirt gatling pistol ved mange sportsbegivenheder. I USA er der generelt rigtig mange mennesker til stede når professionelle sportshold er i aktion og der bliver gjort en række ting gennem spillet og under timeouts for at underholde publikum.

Et almindeligt syn til disse arrangementer er at der bliver kastet t-shirts op til masserne, så få heldige personer kan gribe dem. Men dette er problematisk, hvis man også vil give dem på de øverste sæder en chance. Ved hjælp af Line Vac er føromtalte sportshold i stand til at skyde skjorterne helt op på taget og de kan nu også skyde mange flere t-shirts ud. Gatling pistolen er nemlig i stand til at skyde 60 skjorter ud på kun 5 sekunder.

Line vac flytter store mængder materiale med vakuum

Med en Line Vac omdannes et almindeligt rør eller slange til en kraftfuld emnetransportør. Line Vacs store halsdiameter og ingen bevægelige dele reducerer vedligeholdelsen drastisk og tillader mere materiale at passere igennem uden risiko for tilstopning.

Line Vac

  • Høje transporthastigheder
  • Ideel til lange afstande
  • Lavt trykluftforbrug

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.