Få inspiration til jeres næste skridt med robotter og automation

Har I styr på jeres automationsrejse? Kig forbi og bliv klar til næste skridt. Til Robotbraget kan I få et indblik i morgendagens produktions- og robotteknologi.

Hurtige robotapplikationer
Vi beskæftiger os med avancerede automatiseringsløsninger og tilbehør til robotter og vi har løsningen til de mange producenter, der stiller krav til fleksibilitet, præcision og hurtighed hos robotapplikationerne.

Vores løsninger og produktprogram har høj kvalitet, da vi forhandler markedsledende produkter fra Dorner, SMAC, Vuototecnica, Proportion Air, Eclipse, New Era m.fl.

På Robotbraget viser vi blandt andet

  • En Flexmove Wedge conveyor, der er egnet til haller med højdeforskelle
  • Hvorfor SMAC’s elektriske aktuatorer nu er et overlegent alternativ til pneumatiske cylindre
  • Et bredt udvalg af vakuumløsninger, gribere og pneumatik

Fakta

Robotbrag 26. – 27. august 2021
Teknologisk Institut
Forskerparken 10
5230 Odense M

Åbningstid
26. kl. 09:30 – 27. kl. 13:30

Det er gratis at deltage

Et revolutionerende alternativ til små pneumatiske cylindre

Hvis der indgår pneumatiske cylindre i din maskinopbygning, kan du nu opnå højere hastighed samt mere kontrol og nøjagtighed i produktionen, samtidig med at du sænker driftsomkostningerne.

Vores elektriske aktuatorer fra SMAC har en væsentligt lavere totalomkostning og er ofte et besparende alternativ til pneumatiske cylindre, når man kigger på driftsomkostningerne til trykluft, generel nedetid samt reparations- og udskiftningsomkostninger.

Præcision i særklasse med SMAC
SMACs aktuatorer er unikke, da kraft, position og hastighed er helt programmerbare. De kan håndtere usædvanligt høje eller meget lave hastigheder med 5µm-100nm nøjagtighed og gentagelighed med 1 ms responstid. Aktuatorerne har også indbygget feedback, der kan rapportere om det ønskede arbejde er udført eller ej.

Er du udfordret med højdeændringer i produktionshallen?

FlexMove Wedge er en kile-conveyor fra Dorner, der er ideel, hvis man er udfordret med højdeændringer i sin produktionshal. Produkterne kiles sikkert fast mellem to conveyors og kan hurtigt fragtes op eller ned til et andet niveau.

Conveyoren kan bruges til produkter i forskellige størrelser og former, herunder kasser, dåser, plastbeholdere og flasker. Er der en lille variation i produktstørrelserne kompenseres det af de fleksible kilefingre uden at du skal justere transportbåndet.

Dorner conveyors og Universal Robots
Vores transportbånd fra Dorner indgår som en fast del af Universal Robots tilbehørsprogram (UR+). Transportbåndene er designet til at lede produktet til og fra en Universal Robot og kan styres af UR’s controller.

Ny sugekop bider sig fast i enhver emballage

Men bare rolig, den bider ikke hul…
Vores nye Vacu-predator sugekop fra Vuototecnica er den perfekte løsning til håndtering af flowpack-pakker. Med en robot flytter man nemt konvolutter, poser og fleksible emner i papir eller plast med forskelligt indhold. Den hurtige og uregelmæssige bevægelse, der svarer til et hajangreb, er ikke et problem for fastholdelsen af emnet.

Uendelige muligheder med vakuum
Vakuumteknologi er langt bredere end man forestiller sig og omfatter alt fra fremstilling, opbevaring, filtrering og kontrol, til selve håndteringsværktøjerne.

Komplet vakuum program
Vi er leveringsdygtige i alt fra pumper og -tanke, til filtre til ventiler, ejektorer og naturligvis gribesystemer og sugekopper. Med vores Octopus-løsning er hele opgaven samlet i et værktøj.

Pneumatiske gribere fra New Era

Vi er eneforhandler af gribere og lineære føringer fra den førende japanske producent New Era, der tilbyder kraftige og kompakte gribere med høj gribekraft og en gentagelig nøjagtighed på ± 0,01 [mm]. Produkterne er kendetegnet ved stor præcision og lang levetid.

Vi tilbyder et stort udvalg af gribere: vinkel, parallelle 2 finger, guidede parallelle, parallelle med lang slaglængde, parallelle 3 finger samt monteringstilbehør.