Spånligaen byder på ny teknologi til alle områder inden for spåntagende bearbejdning

Spånligaen optimerer hele vejen rundt

Spånligaen er stedet, hvor den spåntagende industri mødes, deler viden og ser demonstrationer af nye maskiner, værktøjer og køle/smøremidlerNy software og teknologi kan være med til at effektivisere arbejdsprocesserne, og minimere omkostningerne i produktionen, så kom og bliv klogere på dine muligheder.

Spånligaen er en husmesse arrangeret af DAMRC, der er en sammenslutning af firmaer, der dækker den spåntagende industri – hele vejen rundt. Vores fælles mål er at udvikle den spåntagende teknologi.

Kig forbi vores stand og se ultamitive løsninger til luftfiltrering, opsugning af kølemidler, støv og metalspåner samt lavtryksvask af maskiner og komponenter uden brug af kemikalier.

Fakta

Spånligaen 6. – 8. september
DAMRC Teknologicenter
Sandagervej 10
7400 Herning

Åbningstid
kl. 09:00 – kl. 16:00

Det er gratis at deltage

Absolent luftfiltrering af olierøg, tåge og støv

Vi sørger for ren luft i udstillingshallen, da vores ultimative filterløsninger er monteret på flere maskiner hos Damrc, så de med selvsyn kan ses og ikke mindst mærkes.

Vi har installeret Absolent på CNC maskinerne, der sørger for olietåge filtrering.

Filtermist luftfiltrering af olietåge og vanddamp

Du kan også se og mærke Filtermists effektivitet i udstillingshallen, da de er installeret på en sav og på en CNC drejebænk.

Vores løsninger fra både Absolent og Filtermist lever op til de internationale standarder og certificeringer og har mange fordele. Foruden at forbedre luftkvaliteten og sundheden har deres løsninger også driftsøkonomiske og arbejdsmiljømæssige fordele.

Ph cleantec lavtryksvasker uden brug af kemikalier

Vi viser en Ph-cleantec lavtryksvasker til forebyggende vedligeholdelse af CNC maskinerne. Kig forbi vores stand og hør om den nyeste model til bakteriebekæmpelse.

Chip Trapper sugeenhed med trykluft fjerner effektivt spåner fra kølervæsker

Med Exair’s produkter til opsugning af spåner, skår o.lign. fra væsker får du en effektiv metode til regelmæssig rensning af kølevæsker. Du slipper for at spåner sendes direkte ind i værktøjer eller hæmmer flowet af kølevæske i en maskine pga. af tilstoppelse.

Opsugning af kølemidler, støv og metalspåner

Kerstar tilbyder en bred vifte af højtydende industristøvsugere, der passer til alle krav. Kerstar-støvsugere hjælper med at holde arbejdsmiljøer rene og beskytter folk mod eksponering af potentielt skadelige luftbårne partikler – fra effektiv asbestfiberopsamling til overskydende kølevæske og spånfjernelse i CNC-værktøjsmaskiner.

Effektiv magnetisk filtrering af olie/kølesmørremiddel

Magnetisk filtrering er den mest effektive metode til at fjerne de små jernpartikler, der cirkulerer i olie- og smøremidlet ved maskinbearbejdning.