10 sandheder om at blæse sikkert med trykluft

1. Et højt støjniveau er ikke lig med god blæsekraft

Mange tror, at jo højere støjniveau, jo stærkere er blæsekraften. Og mange firmaer synes at være overbevist om, at de har gennemført effektive trykluftløsninger af den årsag, at støjniveauet er højt. Men det er ikke den faktiske sandhed om støj og blæsekraft!

Vores løsning
Vi forhandler dyser, der benytter en teknologi, som giver en reduktion af støjniveauet uden at ofre blæsekraft. Dysernes design  skaber mindst mulig turbulens, hvilket betyder, at støjniveauet kan reduceres med hele 50%.

2. Mange ved ikke hvor meget trykluft faktisk koster

Vi tager for givet, at vi i brusebadet bruger en dyse, der effektivt sprøjter vand over hele kroppen. Samtidig sparer dysen vand og energi. Men hvorfor har vi ikke anvendt samme logik på vore arbejdspladser? Mange tror at trykluft er billigt eller endda gratis – men det forholder sig lige modsat. Trykluft er blandt vores mest kostbare energikilder.

Vores løsning
Vores dyser kan reducere luftforbruget med op til 50% i applikationer til rensning, tørring og afkøling. Den patenterede teknologi udnytter nemlig den omgivende luft på en effektiv måde og sparer store mængder energi.

3. 70-80% af alle høretab i fremstillingsindustrien er forårsaget af trykluft

Støj er ligesom ømme muskler, det synes harmløst og man vænner sig til det. Intet kunne være længere fra sandheden. Du bliver ikke vant til støj og det resulterer i varigt mén. Tinnitus bliver mere og mere udbredt blandt industriarbejdere. Høretab kan aldrig blive genoprettet.

Vores løsning
Vores dyser og sikkerhedspistoler reducerer turbulens og sænker dermed støjniveauet med mindst 8-10 dB(A). Af det menneskelige øre opleves dette som om støjniveauet er blevet reduceret til det halve. Risikoen minimeres for at pådrage sig tinnitus og andre alvorlige former for høretab.

4. Mange tror at ethvert gammelt stykke rør er en tilfredsstillende løsning

Alt for ofte bliver et stykke rør installeret, når der er behov for trykluft. Arbejdet bliver gjort, men 90% af alle disse “åbne rørinstallationer” er overdimensionerede og spilder enorme mængder af energi. Hvis man søger hurtige og nemme løsninger til
trykluft, bliver resultatet sandsynligvis dyrt i det lange løb.

Vores løsning
Vi tilbyder et stort udvalg af trykluftdyser. Et faktum, der gælder for alle dyserne er, at energiforbruget reduceres betydeligt, når blæsekraft og blæsemønster nemt kan tilpasses til jobbet.

5. Anvendelsen af trykluft behøver ikke at betyde et dårligt arbejdsmiljø

Hvordan ville vi reagere, hvis alle køretøjer i vores nærhed ikke var udstyret med en lyddæmper og kunne vi så holde ud at være midt i byens trafik i myldretiden? I dag har industrien et enormt behov for trykluft. Men hvorfor accepteres et støjende arbejdsmiljø, der kan føre til stress, hovedpine og kvalme?

Vores løsning
Vores trykluftdyser halverer støjniveauet. Denne reduktion betyder en væsentlig forbedring af arbejdsmiljøet. Der er uden tvivl en klar sammenhæng mellem et godt arbejdsmiljø og personalets ydeevne.

6. Luftpistoler er ofte ikke tilpasset det job, de skal udføre

Bruger du en skruenøgle til at slå et søm i? Selvfølgelig ikke! Men mange bruger den samme luftpistol uanset hvilken type blæseoperation, der skal udføres. At blæse metalspåner væk kræver meget mere kraft end generel rengøring.

Vores løsning
Vi tilbyder det største sortiment af sikkerhedsblæsepistoler i verden. Der er altid en pistol, der passer til dine særlige behov. Det rigtige udstyr får arbejdet gjort hurtigt, nemt og effektivt.

7. Ni ud af ti luftpistoler, der er i brug i dag er farlige

Ved du, at dit liv er på spil, når du bruger en usikker luftpistol? Der er sket dødsulykker, når luft er blevet tvunget ind i blodbanen. Har du luftpistoler i din virksomhed, som kan føre til livstruende ulykker?

Vores løsning:
Dysen på vores sikkerhedspistoler kan ikke blokeres af en hånd. Det maksimale tryk pistolen kan opbygge mod menneskelige hud er så lav, at risikoen for at få luftbobler ind i blodbanen og forårsage alvorlig skade, er ubetydelig. Pistolerne opfylder fuldt
ud de strengeste krav fra myndighederne i hele verden.

8. Kun få er klar over den risiko, der er forbundet med brugen af trykluft

Desværre er brugen af trykluft og øjenskader ofte relaterede. Støv, partikler og spåner hopper tilbage på operatøren. Vores øjne kan blive alvorligt beskadiget af selv meget små partikler.

Vores løsning
Vores pistoler kan udstyres med et sikkerhedsskjold eller luftskjold, der effektivt forhindrer partikler i at hoppe tilbage i operatørens øjne. Begge produkter er alternativer til beskyttelsesbriller og overholder OSHA sikkerhedsretningslinjer.

9. Billige løsninger vise sig at være dyre løsninger

Blæsning med åbne rør eller en simpel form for luftpistol er billige løsninger, der ofte bliver dyre i det lange løb på grund af de høje driftsomkostninger.

Vores løsning
Teknologien bag vores dyser og luftpistoler udnytter trykluften mere effektivt og giver en energibesparelse på 30-50% i forhold til løsninger med åbne rør. Det rigtige udstyr i kombination med knowhow nedsætter dine driftsomkostninger. Invester i vores luftpistoler og luftdyser, og du vil give dig selv mulighed for at spare penge.

10. Mange blæseapplikationer er ikke effektive

At designe blæseapplikationer er ikke let. Det er let at forstå principperne, men få har den påkrævede teknik, der ligger bag. Alligevel er det almindeligt i industrien i dag, at virksomhederne bygger deres egne blæseapplikationer i den tro, at de har fundet den optimale løsning.

Vores løsning
Vi samarbejder med Silvent og Exair, da de har mange års erfaring med trykluft. De samarbejder med tusindvis af virksomheder i hele verden og har derfor en knowhow, der giver brugerne al den hjælp, de har behov for til at opnå bedre resultater og højere kvalitet.

Absolent benytter et unikt fibermateriale i deres filtre

Lang levetid og garanteret ren luft

Absolent har i mange år forsket i at udvikle deres egen unikke sammensætning af fibermaterialer til deres filtre. Det giver mange fordele, for eksempel er deres filterkassetter med Catch & Release-funktionen selvdrænende. Den opfangede olie kan bortskaffes eller genbruges i maskinen. Det sidste trin i luftbehandlingsprocessen er deres HEPA H13-filter, så du kan føle dig sikker på, at luften altid er 99,95 % fri for skadelige partikler såsom oliedampe og olietåge i mindst 8.760 driftstimer.

EcoDrive sparer energi og skåner miljøet og dit personale

A•eritys intelligente EcoDrive EC blæsersystemer sikrer, at filterenheden har en lang, produktiv levetid og bidrager også til sundere personale. Når maskinen åbnes, tilpasser ventilator-motoren sig, så den forurenede luft holdes inde i stedet for at lække ud, hvilket beskytter operatøren. Den seneste IE5-version af EcoDrive sikrer, at ventilatoren altid kører med optimal hastighed, hvilket sparer energi og garanterer en jævn, sikker og yderst energieffektiv luftbehandlingsproces.

EcoDrive blæsesystem giver lang levetid
Aeritys digitale IoT løsning giver et nemt overblik

Slap af, indtil A•erity kontakter dig

A•erity har en sikker digital IoT-løsning, der giver dig kontrol over dine filterenheder og dit arbejdsmiljø via et brugervenligt dashboard. Du får det fulde overblik over luftkvaliteten og får besked – for eksempel når det er tid til at tømme olietanken eller planlægge næste filterskift. Dette gør det nemt at planlægge vedligeholdelsen effektivt. Løsningen hedder A•smart og er en komplet digital løsning, der også nemt kan integreres i dit eksisterende system.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.

Ønsker du besøg eller vil du holde mødet digitalt?

Uanset dit valg, taler vi gerne om automatik med dig. Udfyld nedenstående.