Automatisering af produktionen

Hvordan hjælper vi firmaer med at automatisere deres produktion?

Automatisering i produktionen er det største område i AVS og har været et kerneområde siden begyndelsen i 1981. Vi startede indenfor pneumatiske automationskomponenter og procesventiler, og det arbejder vi stadig meget med, men i takt med, at der stilles stadig højere forventninger til produktkrav og energibesparelser er elektriske komponenter kommet ind i vores sortiment.

Dengang var der utallige produktionsprocesser i Danmark der blev udført manuelt af medarbejdere, og vi har bidraget til, at mange af disse processer er blevet automatiseret. Til gavn for virksomhederne, der tjener bedre og medarbejderne, der slipper for nedslidning og ensartet arbejde og forbrugerne som betaler mindre for slutproduktet.

Vi har medarbejdere uddannet indenfor området, og inden for ganske kort varsel, kan vi give vores vurdering af, hvor I kan automatisere jeres produktion, hjælpe med idégenerering og sparring til hvordan løsningen kunne indrettes, og tilbyde de produkter som sikrer den bedste kvalitet af emner, sikkerhed og gennemløbshastighed. Hvis uheldet skulle være ude, og produktet ikke leverer som det skal, står vi naturligvis også klar med udredning af problemet og en leverandør i ryggen, hvis vores viden kommer til kort.

Vi har hjulpet alle slags kunder med automatisering lige fra kvalitetskontrol af emner hos Linak til styring af kulisser til teatre, så hvis du har brug for erfaring og inspiration til et automatiseringsprojekt, står vi klar til at hjælpe.