Et udvalg af

Cases

Danfoss
Danfoss Power Solutions har ved hjælp af Absolents filterteknologi reduceret energiforbruget fra 8,5 – 1,6 millioner kilowattimer om året. Så målet med at reducere koncernens energiforbrug med 50% er nu inden for rækkevidde.

Experimentarium
Transportbånd skaber leg for de mindste hos Experimentarium. Miniverset er deres nye naturvidenskabelige legeunivers for de yngste. Her kan de lege og udforske en eventyrlig verden og samtidig lære om biologi, fysik, matematik, natur og teknologi.

Sommerland Sjælland
Kåre Dyvekær, Direktør i Sommerland Sjælland, er nok et af de mest legesyge og idérige mennesker, der findes. Han overtog Sommerland Sjælland fra sine forældre, og har siden udbygget det, til den forlystelsespark, det er i dag.

Linak
Linak A/S på Als har stor succes med automatiseret test af håndbetjeninger til hospitalssenge. Før var det medarbejdere, som testede betjeningerne. De trykkede på knapperne og mærkede efter, om det ‘føltes rigtigt’.

Ekets Mekaniska
CNC-styrede drejebænke og andre værktøjsmaskiner står tæt overalt. Ved siden af dem er der kasser med masser af metalemner i forskellige størrelser og faconer. Med hjælp fra Absolents filtre er luften ren og klar.

Falck brandbiler
AVS har sørget for ventiler, der tømmer slangen for vand, når chaufføren tager nøglen ud af bilen. Så fryser vandet ikke til i slangen og brandbilen er klar til at sprøjte igen dagen efter, hvis behovet opstår.

Teatre
AVS ’styrer’ kulisserne med hjulcylindre og ventiler på en lang række danske teatre. Dermed kan scenefolk eller skuespillere let tage en kulisse med ud eller ind ved tæppefald.

Skraldefirma
En skraldemand kom forbi AVS Danmark en dag med et problem. Han var på arbejde og  kunne ikke lukke for ’ladet’ til skralden. Det lugtede mildest talt ikke godt og han kunne også risikere at alt skralden røg af bilen, når han kørte…

Ønsker du også at blive en af de mange virksomheder, der benytter vores viden, rådgivning og løsninger?